Underbara barnmässan

Bli upplyst och stimulerad på Underbara Barnmässan i Älvsjö

OeversiktHar du små barn, eller väntar du kanske smått? Inget är då roligare än att besöka Underbara Barnmässan i Stockholmsmässan i Älvsjö. Denna mässa har blivit ett event som människor ser fram emot i ett helt år – och reser långväga för att delta i. Detta års underbara barnmässa ägde rum mellan den 4:e och 6:e oktober och för år 2014 gäller datumen 3:e-5:e oktober.

Nordens största mötesplats

Stockholmsmässan är den största mötesplatsen i hela Norden och i mer än 70 år har det arrangerats tillställningar här – av väldigt varierat slag. Förr hette Stockholmsmässan St. Eriksmässan, men år 1976 fick mässan namn efter den svenska huvudstaden. På Mässvägen i Älvsjö är var Stockholmsmässan huserar och om man inte kör själv (gott om parkering finns!) så tar det bara nio minuter hit med tåg från Stockholm Central.

15 000 besökare ur samma målgrupp

Ungefär 15 000 besökare kommer till Underbara Barnmässan i Älvsjö varje år, så stället är sannerligen attraktivt för utställare. Allt som riktar sig till gravida och föräldrar till barn upp till sex år gamla är av intresse här – mat, barnvagnar, blöjor, flaskor, inredning, kläder, magasin, leksaker och pedagogiska hjälpmedel – med mycket mera.

Omåttligt populär

Denna mässa har varit ett återkommande event i elva år – år 2014 blir tolfte året i rad – vilket gör att människor känner till mässan och vet vad de kan förvänta sig.

Det finns, utöver en mängd intressanta utställare, föreläsningar att delta i och roliga events för barnen. Hela familjen har roligt på Underbara Barnmässan!

Gör en weekendutflykt av besöket!

Om man kommer långväga ifrån och behöver någonstans att bo under mässdagarna så har Underbara Barnmässan ett fördelaktigt samarbete med Rica Talk Hotel – man kan boka ett weekendpaket och göra en riktig helhetsupplevelse av det om man vill!  Mer inspiration hittar du på takeoff.nu.