Syfestivalen

En mässa i Älvsjö som kanske inte är så känd men väl värd att nämnas är Syfestivalen.hotell i Älvsjö
Den visar upp en massa handarbeten och det ligger definitivt i tiden, något man utan tvekan kan konstatera om ni besöker Stockholmsmässan 25-27 oktober i år då nästa mässa ska genomföras där. Även denna gång lär det bli ett mycket lyckat arrangemang med väldigt många nöjda utställare och besökare.
Syfestivalen kännetecknas av en mycket stor samverkan. Här ska man umgås och det arbetas febrilt och nya tekniker och metoder provas. Utställarna har ofta stora utbud av härliga produkter och det får besökarna att stanna länge.
Här finns även många workshops där utställarna tar sig an stora grupper av besökare och delar med sig av sin stora kunskap. Detta är väldigt populära inslag på denna mässa.
Om du funderar på att besöka denna mässa nästa gång så passa på att boka ett hotell via sökrutan här till höger.

I samband med den årliga Syfestivalen så gäller samma sak som för många andra mässor, det vill säga att det är mycket svårt att hitta ett hotellrum i Älvsjö till ett vettigt pris. Sök på flygresorbilligt.se så har du en stor chans att hitta ett bra boende till ett vetigt pris, framförallt om du är ute i god tid innan Syfestivalen ska börja. Är du sent ute får du lite på att du har tur för då är det inte als lika säkert att du hittar något bra pris på hotell i Älvsjö. Om vi måste välja ett hotell att tipsa om faller vårat val på Connect Hotell men valet är såklart ditt eget.