Stockholmsmässan (Älvsjömässan)

Stockholmsmässan, eller Älvsjömässan som den också brukar kallas, är en av världens absolut främsta och mest flexibla mässarrangörer. hotell i ÄlvsjöStockholmsmässan kan visa upp den ultimata samlingspunkten för allt från lyxiga toppmöten med deltagare från hela världen till lite mer vardagliga mässor för allmänheten. I samarbete med med alla inblandade parter bygger Stockholmsmässan mycket välorganiserade mässor som ger kunderna helt nya uppslag för framtiden. Som Nordens största arrangör genomför Stockholmsmässan varje år ett sextiotal branschledande mässor och närmare ett hundratal internationella och nationella konferenser, kongresser och evenemang. Varje år välkomnar Stockholmsmässan hela 10000 utställare, mer än 1,5 miljoner besökare och fler än 8000 journalister från världens alla hörn. Vi kan framförallt rekommendera den årliga vinmässan som är en riktig höjdare.
Vill du läsa mer om Stockholmsmässan kan du göra det här.

Exempel på mässor som hålls här är:

  • Formex, som är en mässa med nordisk inredningsdesign, presentartiklar, delikatesser, hantverk, inredningstextiler, mode, papper, leksaker och designade produkter för barn.
  • Digital Health Days, som är en ny arena för inställning av framtidens sjukvårdsagenda. Två dagar av inspirerande seminarier, utmanande diskussioner och praktiska workshops.
  • Salon Stockholm, som är mötesplatsen för hår och modebranschen. Två dagar av inspiration, utbildning och fest i form av modevisningar, seminarier, work shops. Vandrarhem är ett mycket bra alternativ för boende då hotellpriserna i Stockholm ofta blir mycket höga i samband med mässorna.
  • EHA, som är en kongress i hematologi. Utbildningsprogrammet för EHA är lika stark som någonsin och kongressen sätter även även hematologi i fokus, Meet-the-Expert sessioner, lunchdebatter och EHA vetenskapliga arbetsgrupper.