Rica Talk Hotel

boka hotell i ÄlvsjöRica Talk Hotel hittar du i en mycket sevärt höghus som numera är huvudstadens mesta kända riktmärke på södra sidan av centrum. Rica Talk Hotel är så nära så att den till och med är kopplad till Stockholmsmässan, endast en 3-minuters gångväg från Älvsjö tågstation. Rica Talk Hotel i Älvsjö erbjuder gratis bastu och gym och rum med gratis Wi-Fi.boka hotell i Älvsjö

De luftiga och nya rummen på Rica Talk Hotel har satellit-TV, golv gjort av trä och ett kylskåp. Alla de härliga rummen inkluderar självklart A/C och mycket moderna toaletter med badmöjligheter eller dusch.

En populär frukostbuffé serveras varje dag på Rica Talk Hotel i Älvsjö. Restaurang Meet erbjuder dels klassisk nordisk mat men du hittar även flera internationella inslag på menyn. Den mysiga Mingel Bar erbjuder mängder av drycker, snacks och ibland levande musik.

Rica Talk har ett lekrum med ett Alfons Åberg-inspirerat tema har en minibio, teater och bibliotek. Vill du hyra en cykel under ditt besök så är det självklart också möjligt här på Rica Talk Hotel.

Stockholms innerstad är en 10-minuters tågresa bort. Ericsson Globe är en 12-minuters bilresa från hotellet.

Klicka här för att se bilder på hotellet.